gazdikereső

2021.02.23. 15:30

Tündéri kutyusok várnak szerető otthonra

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

Billa

Billa, a tacskó jellegű keverék 2019-ben született. A sima, barna bundájú legénynek a kennelben már nagy a szája. Biztonságos környezetét elhagyva viszont bátortalanabbá válik. A pórázzal még ismerkedik, de gondozói szerint hamarosan ez is menni fog.

Billa

A fiatal labrador jellegű fiú, Nózi 2019-ben született. Eddigi évei nem a szeretetről és a boldogságról, hanem a menekülésről szóltak. Emiatt időre van szüksége, míg a bizalom kialakul. Olyan családnak ajánlják, ahol biztosítottak a nagy séták és a sok játék.

Nózi

Han 2020 őszén született, fiatal kisfiú. Mivel szülei nem ismertek, így csak tippelni lehet, hogy később kis-közepes méretűre cseperedik majd. Egyelőre félénk és bátortalan. Fiatal kora miatt még sokat kell tanulnia, amire a gazdának fel kell készülnie.

Han

2020 őszén született a fiatal kislány, Szofi. Bozontos bundájában szinte minden szín megtalálható. Szépen játszik társaival a menhely ovijában, ahova egészen kicsi korában került. Várhatóan kis-közepes méretű lesz felnőtt korában.

Szofi

Gondozói szerint Hercegnő nem volt egyszerű eset. Nem tudni mi történt vele korábban, de nagyon félt az emberek közeledésétől. A megszokottnál hosszabb időre volt szüksége ahhoz, hogy elfogadja gondozóit, de folyamatosan fejlődik a 2019-ben született kislány.

Hercegnő

Afrodité, a bull típusú keverék hatósági eljárás során, soványan, kölykeivel került a menhelyre. Mára megerősödve, barátságosan várja a bull fajtát ismerő, leendő gazdáját.

Afrodité

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!