fogadj örökbe

2018.09.26. 12:00

Tündéri kutyusok és vagány macskák keresik gazdájukat

Kell egy bundás társ, aki melléd bújik ezeken a hideg reggeleken? A Herosz Állatmenhelyen rengeted jelentkező vár rád!

S. Töttő Rita

Aidi: 7 hónapos, ivartalanított nőstény. Félénk cica, aki egyelőre jobban szereti, ha csak távolról nézzük. Lassan közelítve meg lehet simogatni. Nyugodt természetű, nem szereti a felhajtást maga körül. Nyugodt otthont és türelmes gazdát keresnek neki.

Bizsu: 3 éves, ivartalanított nőstény. Nyugodt természetű, szereti, ha simogatják, de időnként szüksége van a magányra. Csendesebb otthont keres neki a Herosz, ahol lustálkodhat, de ha kedve támad egy kis pezsgésre, elszórakoztatja magát.

Kamill: 9 hónapos kan. Aktív és minden nagyon érdekli, de nagyon figyelmes, így biztosan könnyen tanítható. Remek családi kutya lenne, imádja, ha foglalkoznak vele, gyerekek mellé is bátran vihető.

Pari: 5 hónapos kandúr. Kedves, érdeklődő cica. Mindenkihez odamegy, az új dolgokat és élvezettel fedezi fel. Remek családi cica lenne, gyerekek mellé is bátran vihető.

Zsömi: 1,5 éves, ivartalanított szuka. Nagyon kedves, szerény természetű kutya. Remekül kijön mindenkivel, gyerekekkel is egyből megtalálja a közös hangot. A Herosz szerint remek családi kutya lenne, de sok foglalkozásra, némi nevelésre is szüksége van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!