fogadj örökbe!

2021.06.15. 16:00

Tündéri etyeki kutyusok várnak szerető gazdira

Szerető gazdira várnak az Etyeki Állatvédők Egyesület gondozottjai. Érdeklődni telefonon lehet, az alábbi számon: 06 70 339 3856.

feol.hu

 

Tonic 9 éves és már hét éve várja szerető gazdáját. Kissé megszeppent, és bátortalan, ugyanakkor nagyon hálás, nyugodt. Boldog, amikor emberek társaságbán lehet.

Árpi, a 10 éves kan kinézete különleges és egyedi, így új gazdája biztos lehet benne, hogy ilyen kedvence csak neki van. Nyugodt, kedves természetű, nem túl izgága jellem. Ragaszkodó, ezért olyan gazdát keresnek neki, aki mellett igazi családtagként élhet.

A nagy méretű, körülbelül hétéves keverék kannak, Pavarottinak megnyerő kisugárzása van. Szeretetéhes, bújós típus, aki szereti, ha foglalkoznak vele, nagyon embercentrikus. Olyan otthont szeretnének neki, ahol egyedüli kutya lehet és családtagként élhet.

Fülöp, a kétéves keverék kan minden alkalmat megragad, hogy valaki ölében lehessen. Virgonc kutya, aki nagyon szeret játszani, egy igazi kis bohóc. Kis termete és aranyos viselkedése ellenére neki is olyan gazdára van szüksége, aki kellőképpen következetes.

Palika 2014 óta Kisvárdán várt gazdára, most Etyeken próbál szerencsét. A 7 éves kan ragaszkodó, barátságos kutya. A menhelyen töltött hosszú idő ellenére még tud bízni az emberekben, nagyon kíváncsi a szabad világra, amit egy gazda oldalán ismerne meg.

 

Az 5 éves szuka, Réka nagyon barátságos, kedves tekintetű, jó indulatú kutya. Olyan otthont keresnek számára, ahol családtagként szeretik. Örökbefogadói biztosan jól járnak majd Rékával, hiszen rendkívül hálás mindenért, és hihetetlenül sok szeretetet ad majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!