Gazdikereső

2019.01.01. 15:00

Tündéri cicusok és kutyusok keresik szerető gazdijaikat

Bemutatunk pár kedves kis lakót, akik a székesfehérvári Herosznál várják új családjukat.

S. Töttő Rita

Rhea

Joel

Joel

Joel: 2 hónapos kan. Pár naposan érkezett anyjával, Blankával, akivel idős gazdája már nem bírt. Tündéri, játékos kölyök. Felelős gazdára van szüksége és némi nevelésre. Remek családi kutya lenne.

Blanka

Blanka

Blanka: 6 éves, ivartalanított szuka. Pár napos kölykével, Joellel érkezett: idős gazdája nem bírt velük, lemondott róluk. Aktív kutya, rajong az emberekért, igényli a foglalkozást. Aktív életet élő gazdit keresnek neki.

Mento

Mento

Mento: 7 éves, ivartalanított kan, pincsikeverék. Első találkozásra kissé félénk, de kedves kutya. Szereti, ha simogatják és gazdája közelében lehet. Gyerekek mellé nem javasolják, de időseknek jó társa lenne.

Néró

Néró

Néró: 4,5 éves, ivartalanított kan, labradorkeverék. Nagyon kedves, közepesen aktív kutya. Szereti, ha rendszeresen foglalkoznak vele, és ha gazdái mellett lehet. Remek családi kutya lenne, gyerekekkel is jól kijön.

Suri

Suri

Suri: 4 éves, ivartalanított nőstény. Még kissé visszahúzódó, nyugodt természetű cica. A nap nagy részében fekhelyén lustálkodik, onnan figyeli az eseményeket. Szereti, ha simogatják. Gyerekek mellé nem javasoljuk.

Rhea

Rhea

Rhea: Ő itt Rhea, a hat hónapos nőstény cica.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!