kutyusok és cicusok

2019.07.16. 08:00

Szerető gazdit keresnek a Herosz lakói

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06 (30) 9858-309.

S. Töttő Rita

Igor

Ő itt az 1 éves Limbó. Játékos, gyerekek mellé remek választás, alábbi négylábú társaival együtt keresi új, szerető és felelősségteljes gazdáját.

Limbó

Sly: 4 éves, ivartalanított kan. Nagyon kedves, közepesen nyugodt természetű kutya. Ragaszkodik az emberhez, igényli a foglalkozást és szereti, ha mindig van mellette valaki. Gyerekekkel is jól kijön, remek családi kutya lenne.

Sly

Igor: 3,5 éves, ivartalanított kan. Kedves kutya, szereti, ha foglalkoznak vele, hálás minden simogatásért. Szeret sétálni, fontos, hogy lefáradjon fizikailag és szellemileg is, így némi nevelés ráfér még.

Igor

Süti: 1,5 éves, ivartalanított kan. Nagyon kedves és aktív kutya. Fiatal és neveletlen, így sok-sok foglalkozásra van szüksége és kutyaiskola is ajánlott számára.

Süti

Figó: 2 éves, ivartalanított kandúr. Nagyon kedves, bújós cica. Szeret hízelegni, imádja, ha simogatják. Gyerekek mellé, de időseknek is jó választás lenne.

Milli: 2 éves, ivartalanított nőstény. Kedves, nyugodt természetű. Szereti kedvenc helyéről figyelni az eseményeket, de mindig odajön hízelegni is. Igényli a törődést, lakásba is jó választás.

Garfi: 4 hónapos kandúr. Kedves, barátságos és játékos. Minden iránt nagyon érdeklődik, szereti felfedezni az új dolgokat. Gyerekek mellé kiváló társ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!