Gazdikereső

2021.08.24. 16:00

Szerető gazdira vágynak a Herosz mentettjei

Az alábbi kutyák, macskák a Herosz-nál várják gazdáikat. Elérhetőség: 06 30 985 8309

FMH

Libi 3 hónapos nőstény macska. Kedves, de egyelőre még kicsit félénk. Szívesebben húzódik a sarokba, amikor idegeneket lát. Idő kell neki, de biztosan hamar feloldódik majd új otthonában.

Pici, a közel négyéves szuka 11 kutyával élt együtt. Idős gazdájuk nagyon szerette őket, de belátta, sokan vannak, és már nem tudta tartani őket. Pici sosem volt az udvaron kívül, nem találkozott emberekkel. Sok idő kell, míg feloldódik.

Mazsola közel négyesztendős, közepes méretű szuka. Költözés miatt testvéreivel együtt adták le néhány héttel ezelőtt. A macskákat és a tyúkokat nem szereti. Bőrférges kezelését az állatotthonban megkezdték. Élénk, érdeklődő és könnyen alkalmazkodó kutya.

Bencét, a majd négyéves kant idős gazdái adták a menhelyre. Valószínűleg nem voltak tisztában fajtája, a jagd terrier tulajdonságaival. Bencének egész napos munka kell, hogy vadászösztönét levezesse másban. Kölyökkorában nem nevelték meg, most tréningre jár.

Foltos 8,5 éves múlt. Gazdája kórházba került, nem volt, aki gondoskodjon róla. Korábban nem találkozott más emberekkel és kutyákkal, nehezen szokta meg az új környezetet. Sajnos fülével gyakran van valami probléma, aminek kezelését csak bódításban tűri.

Bajnok közel ötéves keverék kan. Kedves és nagyon aktív kutya. Fiatal korának megfelelően tele van energiával, amit le kell vezetnie. Esetében fontos, hogy a mozgás mellett olyan feladatokat is kapjon, ami megdolgoztatja az agyát és az orrát. Kutyaiskola erősen javasolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!