Gazdikereső

2021.02.15. 16:05

Szerető gazdára várnak az etyeki otthon lakói

Ha valamelyikük elnyerte tetszését, hívja a 0670/339-3856-os számot.

FMH

Bagett

Bagett

Bagett, az egy év körüli kis-közepes méretű kutya korábban már egy másik menhelyen is élt, onnan érkezett Etyekre. A keverék kislány kezdetben félénk, távolságtartó, de ha elnyerik bizalmát, nagyon kedvessé és kifejezetten bújóssá válik.

Bagett

Dió

Dió egy keverék, ivartalanított kisfiú. A fiatal kutya tele van energiával, amit kedvességében is megmutat. Dió csupa szív, kedves természetével mindenkit levesz a lábáról. Szívesen élne egy olyan családban, ahol túláradó szeretetét értékelni tudják.

Dió

Foxi

Foxi körülbelül 7 éves igazi terrier jellem. Az ivartalanított foxterrier egygazdás, önálló kutya. Mellette nem lehet unatkozni, igazi örökmozgó, rendkívül éber és figyelmes. Gondozói egyedüli kutyának ajánlják, egy tapasztalt kutyás mellé.

Foxi

Sünci

Süncit különleges külsővel áldották meg. Körülbelül egy éves, ivartalanított, keverék kislány. Bár kicsit különcebb, mint a többi társa, de ő is – már hosszú ideje – arra vágyik, hogy egy szerető és megértő család tagja lehessen, ahol úgy fogadják el, ahogy van.

Sünci

Bella

Bella egy 8 éves keverék nagylány. Eddigi életében számtalan megpróbáltatással kellett szembenéznie. Egyelőre kicsit félénk, de nagyon kedves és csendes kutya. A kis méretű Bella a nap nagy részében boldogan heverészne új, szerető családja kanapéján.

Bella

Dodi

Dodi, a 10 éves keverék szeretetéhes és emberközpontú. Egyedüli kutyaként, kertben nagyon jól érezné magát. Leendő gazdáját mindentől megvédené, birodalma jó őrzője lenne.

Dodi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!