fogadj örökbe!

2021.08.03. 15:45

Szerető családjukat keresik a Herosz gondozottjai

Biztos otthonra várnak a Herosz állatotthon gondozottjai. Elérhetőség: 06/30-985-8309.

Baráth Eszter

Bogyó

 

Cinkos

Cinkos, a keverék kan mindössze nyolc hónapos. Megviselte az állat­otthonba kerülés, de mára már bátrabb lett. A pórázt még nem ismeri, tanítani kell neki. Egy igazi kölyök, aki virgonc, kíváncsi, de kicsit bizonytalan, az új dolgoktól még megijed.

Asha

Asha testvérével együtt került az otthonba költözés miatt. A három és fél éves szuka a macskákat és a tyúkokat nem szereti. Bőrférgességét decemberig havonta kell kezelni ellenőrző vérvizsgálat mellett. Élénk és barátságos, megfelelő foglalkozással könnyen beilleszkedik.

Bogyó

Bogyót, a három hónapos kandúrt egy forgalmas út mellett találták. Önkéntesek ideiglenesen befogadták, így mára eleven cica lett. Határozott személyiség, kicsit durván játszik emberekkel is. Ezért tíz éven felüliek mellé ajánlják. Kutyák közt nőtt fel, így melléjük is vihető.

Fifi

Fifi, a 2,5 éves szuka gazdája halála miatt került az állatotthonba. A környezetváltozás megviselte, folyamatosan ugatott és morgott gondozóira. Mára nyugodtabb lett, de a póráztól még nagyon fél. Aki elnyeri a bizalmát, nem fog csalódni, hiszen igazi szeretetbomba.

Renson

Renson, a négyéves keverék kan küllemre egy nagy medve, de mindig vidám és imádja az embereket. A többi kutyával nyugodt, nem foglalkozik velük, de igazi egyéniségét majd a kennelbe kerülve lehet megismerni. Bőrférgességére decemberig havonta kap kezelést.

Pehely

Pehely gazdája elköltözött, magára hagyva a hétéves nőstényt, akit a szomszédok etettek. Félénk, de engedi a simogatást. Idővel biztosan oldódni fog, és nyugodt természetű marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!