A herosz lakói

2019.08.13. 09:00

Szeretnél egy olyan társat, aki sosem bánt meg? Fogadj örökbe cicát vagy kutyust!

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06 (30) 9858-309.

S. Töttő Rita

Tonyó

Ő itt Tonyó, a Herosz 4 hónapos kandúr cicusa, aki alábbi négylábú társaival együtt keresi új, szerető és felelősségteljes gazdáját.

Tonyó

Artúr: 8,5 éves, ivartalanított kan. Gazdája lemondott róla, pedig nagyon kedves és nyugodt természetű kutya. Minden vágya, hogy gazdája mellett lehessen. Gyerekek mellé is bátran vihető.

Artúr

Pepito: 8 hónapos kan. Kedves, játékos kölyök, tele energiával. Sok foglalkozásra, nevelésre van szüksége, de remek családi kutya lenne.

Pepito

Bibi: 2 éves, ivartalanított nőstény. Kedves, bújós cica. Szeret a kertben lenni, felfedezni mindent, de lakásban is jól érzi magát, ha sokat foglalkoznak vele.

Bibi

Lexia: 4 hónapos nőstény cica. Érdeklődő, játékos cica. Minden, számára új dolgot közelről is megnéz, kíváncsi természetű. Remek családi cica lenne.

Lexia

Mazsola 1 éves szuka. Nagyon kedves kis pöttöm kutya. Mindenkivel remekül kijön, nagyon érdeklődő, és imádja, ha ő van a középpontban. Szívesen gazdájával tartana mindenhova, hiszen elfér egy táskában is.

Mazsola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!