fogadj örökbe!

2020.01.08. 14:30

Sok mindent megélt négylábúak keresik szerető gazdijukat

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06(30)985-8309.

S. Töttő Rita

Savana

 

Bogáncs

Szilveszterkor elütött puli keverék, akiben nem találtak chipet. 4 év körüli kan. Szilánkosra törött a bal mellső lába és az állkapcsa is törött. Ápolatlan volt a szőre, gyorsan megnyírták.

Savana

7 hónapos nőstény. Kedves, dorombolós cica, kíváncsi természetű. Szereti, ha foglalkoznak vele és simogatják, néha igényli a magányt, egy kis lustálkodást. Gyerekek mellé is bátran vihető.

Zello

7 éves ivartalanított kan, shar-pei keverék. Költözés miatt adták le. Kedves, barátságos kutya, mindenki iránt érdeklődik és minden esemény is felkelti figyelmét. Aktív, sok mozgásra és foglalkozásra van szüksége. Remek családi kutya.

Macsi

3 éves ivartalanított szuka. Kíváncsi és aktív, szeret mindenről tudni, imádja, ha foglalkoznak vele. Családoknak remek választás kisgyerekek mellé is, de aktívabb időseknek is jó társa lenne.

Cat

2 éves ivartalanított nőstény. Kedves, nyugodt macska, aki alábbi társaival együtt keresi új gazdáját a Takarodó úti állatotthonban.

Maszat

10 hónapos ivartalanított szuka. Szökik, ezért leadták. Fiatal kölyökkutya, tele energiával és kíváncsisággal. Vele foglalkozni kell, amúgy remek családi kutya lehet, gyerekekkel is jól kijön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!