haszongépjárművet szeretnének

2020.05.07. 07:45

Segítséget kértek és kaptak a dunaújvárosi állatvédők

A Dunaújvárosi Állatvédő Egylet (DÁV) a kóbor kutyák érdekében adománygyűjtő akcióba kezdett. Böröcz Balázs az egyesület képviseletében elmondta, céljuk a helyi és környékbeli kóbor állatok mentése, befogása, gondozása, új, szerető otthonba juttatása. Ehhez szükségük lenne egy autóra.

DH

Az adományokból egy haszongépjárműt szeretnének vásárolni 600-800 ezer forint értékben. A meglévő 60 ezer forintnyi kezdőtőkéhez szeretnének gyűjtést szervezni, hogy mielőbb megvalósuljon az álmuk. Az állatvédők megkeresték a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséget, akiknek nagy rutinjuk van jótékonysági akciók szervezésében. Jogi és technikai segítséget kaptak, illetve 70 ezer forint gyűlt össze a városban kitett gyűjtőládákban, de tovább folytatják a gyűjtést. Jó hír, hogy egy helyi autószerviz vezetője nagyvonalú felajánlást tett: Novográdecz Gertrúd háromszázezer forintot ajánlott fel, plusz, ha meglesz az autó, azt egy évig ingyen szervizelik, és magukra vállalták a kocsi felmatricázását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!