adj nekik egy lehetőséget!

2018.11.14. 15:09

Összetört szívű kutyusok keresnek új gazdit

A Herosz fehérvári lakói már nagyon szeretnének végre egy szerető családhoz tartozni. Légy Te az új gazdijuk!

Feol.hu

Dallas nagyon kedves, barátságos kan kutya. Tipikus vizsla: aktív, pörgős ugyanakkor hatalmas szíve van, minden vágya, hogy gazdája mellett lehessen. Olyan gazdát keresünk neki, akinek van sok szabadideje, hogy lefárassza szellemileg és fizikailag is. Sok nevelésre is szüksége van, de fiatal, még nincs egy éves könnyen tanul.

Acsa fajtájának egy szép, termetes példánya. Határozott megjelenése egy kedves, barátságos jellemet takar. Mindenkit visszafogott örömmel fogad, szereti, ha simogatják. Sok mozgásra, rendszeres sétára van szüksége. Jó jelző, éber és nagyon figyelmes, hároméves kan kutyus.

Malvin nagyon kedves, aktív kutya. Rajong az emberekért, mindig azt szeretné, ha foglalkoznánk vele. Remek családi kutya, mindenhova követné gazdáit, a gyerekeknek is jó játszótársa. Szeret sétálni, kirándulni, játszani ez az ötéves keverék szuka.

Treat-et hajléktalan gazdája egy elhagyatott telken hagyta kikötve, étel és víz nélkül. Kedves, várja, hogy foglalkozzunk vele: nagyon erős, izmos, négyéves kan kutya, rengeteg mozgásra van szüksége. Határozott gazdát keresünk neki, aki felelősen tudja gondját viselni.

Zsömi idős gazdája már nem tudott róla gondoskodni, így került a Heroszhoz. Félős még, kicsit megviselte, hogy kiszakították megszokott környezetéből. Ha már sikerül megközelíteni, szépen tűri a simogatást ez a négyéves, borzas kan kutyus. Türelmes gazdát és nyugodt otthont keresnek neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!