Állatvilág

2015.02.09. 14:05

Foltos új otthonra vár

Székesfehérvár - Aki az újévet egy új házikedvenc társaságában szeretné kezdeni, nézzen körül a menhelyeken. Közülük mutatunk most be egyet.

S. Töttő Rita

A fiatal Foltinak sok mozgásra és figyelemre van szüksége

Íme egy kutyus, Foltos, aki jelenleg a Herosz Takarodó úti állatotthonában él, s gazdára vár, sok más társával egyetemben. A székesfehérvári állatotthon hétköznapokon délután 14 órától látogatható, ekkor érdemes személyesen is megismerkedni a kiválasztott kutyussal, cicussal. Akkor is érdemes eljönni ide, ha elveszett kutyát keresnek: ebben az esetben ide is behozhatta a gyepmester vagy egy jószándékú állatbarát.

Foltos egy 5 hónapos boxer és terrier keverék, akit ivartalanítás után lehet majd örökbefogadni. A fiatal jószágban csak úgy buzog a tettvágy, mindig futna, kalandozna, ezért olyan helyre ajánlott, ahol szívesen és sokat foglalkoznak vele. Kedveli a nagy sétákat, amelyekre természetesen csak pórázon lehet vinni, hiszen még nagyon fiatal, nagyon kajla. Leginkább olyan helyre ajánlott, ahol nincs más kutya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!