Fontos kérdés az állatvédelem

2021.02.22. 14:30

Online állatvédelmi kérdőívet indított a kormány

Online állatvédelmi kérdőívet indított a kormány annak érdekében, hogy az állatbarátok segítségével a megfelelő döntések szülessenek a témában.

Baráth Eszter

Az állatkínzás büntetéséről, a kóbor kutyák befogadásáról is kifejthetjük véleményünket Fotóillusztráció: Archív (Fehér G.)

Fotó: gaborfeherphoto

Néhány perc alatt kitölthető az online konzultáció, melyet Közös ügyünk az állatvédelem – az Ön véleményére is Számítunk! címmel indított a kormány. A kérdőív célja, hogy mindenki elmondhassa véleményét az állatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb kérdéseiről, hogy ezekkel összefüggésben a megfelelő és kellően szigorú döntések, törvények születhessenek a jövőben.

Az állatkínzás büntetéséről, a kóbor kutyák befogadásáról is kifejthetjük
véleményünket Fotóillusztráció: Archív (Fehér G.)

Kifejthetjük véleményünket az állatvédelmi szervezetek támogatására irányuló, de a pirotechnikai eszközök, a tűzijátékok használatával kapcsolatban is. Egyik legfontosabb kérdés az állatkínzók büntetése, valamint az állatvédelemre való nevelés jelentősége. Hangot adhatunk álláspontunknak a kóbor kutyák ivartalanításával kapcsolatban, valamint a cirkuszi állatok helyzetének javításáról is. A kérdőív kitöltésével olyan támpontokat és segítséget adhatunk a döntéshozóknak, melyekkel a jövőben megszüntethetővé válhat az állatkínzás, és számos fontos kérdésre válasz születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!