gazdikereső

2020.10.21. 15:30

Kutyás vagy inkább macskás vagy? A Herosznál biztos megtalálod a lelkitársad

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06(30)985-8309.

S. Töttő Rita

Ród

 

Ród

Ród: 6 éves, ivartalanított kan a Herosznál. Nagy testű, neveletlen és szeleburdi. Eddig nem foglalkozhattak vele, így új gazdájánál sok mindent meg kell tanítania neki. Aktív és erős, sok mozgásra van szüksége.

Rebi

Rebi: 4 éves, ivartalanított szuka. Nagyon ragaszkodó, aktív kutya. Figyel az emberre, így könnyen tanítható, még sok mindent meg kell tanulnia, hiszen eddigi gazdái láthatóan nem foglalkoztak vele. Kutyákkal össze kell szoktatni, az utcai rossz tapasztalatai miatt tart tőlük, a szukákkal nehezebben találja a hangot.

Rolfi

Rolfi: 6 hónapos kan. Két testvérével együtt rakták ki. Egyértelmű, hogy nem bántak jól velük: nem bírják a lefogást, érintést, rettegnek a póráztól, de a Herosz megkezdte a rehabilitációjukat. Meg kell tanulniuk, hogy az ember jó is tud lenni. Enni akkor kaptak, ha valaki dobált nekik ételt. Sokat kell még vele és testvéreivel foglalkozni.

Volla

Volla: 2 éves, ivartalanított nőstény. Eleinte félénk macska volt, de mióta a Herosznál él, már sokat oldódott, érdeklődő, engedi, hogy simogassák. Akit megismer, ahhoz odamegy és kéri a simogatást. Nyugodt típus, nem szereti a nagy nyüzsgést.

Ribizli

Ribizli: 3 hónapos nőstény. Simogatható, kedves, ölbe vehető cica. Társaihoz képest nyugodt természetű, de időnként kapható egy kis játékra is.

Liza

Liza 4 éves, ivartalanított nőstény. Kedves, közvetlen, bújós cica, alábbi társaival várja sorsának jobbra fordulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!