Állatvilág

2017.07.14. 13:17

Közösségi szolgálat az állatvédelemben is!

SZÉKESFEHÉRVÁR - A nyári szünet a legjobb lehetőség arra, hogy a diák karitatív tevékenységet is végezzen. Ezáltal megismeri, hogyan élnek mások és tapasztalatot is szerez.

S. Töttő Rita

Egy állatmenhelyen eltöltött pár hét garantáltan egy életre bevésődik mindenki emlékezetébe. Éppen ezért igazán jó ötlet, ha valaki úgy dönt, közösségi szolgálatot vállal egy állatotthonban. A Herosz Takarodó úti szervezeténél is van ilyen: az Iskolai Közösségi Szolgálaton keresztül ők is fogadnak  önkénteseket. Ahogy a honlapon található leírásukban is szerepel, az önkéntesek tudnak segíteni az állatok ellátásában, rehabilitációjában, a különböző rendezvények lebonyolításában. Megfelelő számú jelentkező esetén pedig indítanak kutyaiskolai tréninget is, melyen a diákok részt vehetnek. Az érettségihez szükséges 50 órás önkéntes gyakorlat egyik legjobb terepe az állatvédelem területe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!