fogadj örökbe!

2020.06.30. 12:00

Jobb sorsra érdemes kutyák várják szerető gazdijukat

Az etyeki mentettekről az etyekiallatvedoegyesulet@ gmail.com címen lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Bello

Amelie-t Kisvárda környékén dobta ki valaki 9 kölykével együtt még február végén. Az Ugatlak Alapítvány közreműködésével került Etyekre a család, a picik pedig azóta már mind gazdihoz is költöztek. Már csak a mamájuk vár gazdira. Közepes méretű, kinti-benti tartás lenne számára az ideális.

Amelie

Wilsonb egy túlméretes, csupapötty szeretetbomba keresi leendő gazdáját az etyeki menhelyen. Wilsont Budapesten találták. Egy év körüli kajla kutyus. Az emberekkel nagyon kedves és jóindulatú. Más kanokkal nem szívesen barátkozik, határozott gazdát keresnek neki.

Wilson

Buddy félősen érkezett a menhelyre, de a figyelem meghozta hatását. Néha persze még összerezzen a váratlan mozdulatoktól és zajoktól, de már megtanult pórázon sétálni, érdeklődik. Korábban bánthatták őt. Végtelenül kedves, értelmes és nyílt szívű kutya, igazi kincs.

Buddy

Bello a menhelyre egy etyeki családtól került, ahol láncon tartották, az élettere évekig mindössze egy négy-öt méter sugarú kör volt. Annak ellenére, hogy eddig mellőzött kutyaként élte az életét, bizalommal fordul az emberek felé, barátságos, és pórázon is szépen sétál.

Bello

Lujzi egy 4 éves kutya, gazdái életkörülményeik megváltozása miatt nem tudták megtartani. Kizárólag egyedüli kutyának ajánlják, kutyákkal nagyon válogatós, hajlamos velük acsarkodni, de az emberekkel kedves és barátságos. Leendő családját keresik.

Lujzi

Zorka, 2 éves kutyalány. Barátságos, motiválható, aki alábbi társaival együtt Etyeken várja sorsa jobbra fordulását.

Zorka

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!