bajszok és mancsok

2018.06.19. 15:30

Hűséges kutyusok és tündéri cicák keresik gazdájukat

A székesfehérvári Femánál bántalmazott, éheztetett állatokat gyógyítanak és szeretnek az ott dolgozók. Legnagyobb vágyuk, hogy ezeket a sokat megélt állatokat szerető gazdihoz adhassák örökbe!

S. Töttő Rita

cof

Pindúr kb. 2 hónapos, bújós cica. Hatalmas szemei és bajsza mindenkit levesz a lábáról. Még pár hét és jöhet érte az álomgazdi, ilyen csodaszép fekete bundás szépséget úgyis ritkán találni.

Pindúr

Piskóta és 4 testvére Csákvárról érkezett a Femához. Anyukájuk Maya, éheztetett amstaff kislány. Apuka német juhász. Kb. 4 hónaposak ezek a rosszcsontok.

Piskóta

Rudi 4 hónapos kisfiú, Piskóta testvére. Erős, magabiztos és nagyon ragaszkodó. A legjobb választás egy hatalmas kertbe, ahol kifuthatja magát és élvezheti, hogy ő a kert ura.

Rudi

Saci furfangos, eleven és nagyon szemfüles. Ő a bandavezér. Kb. 1 éves, csillogó bundájú és ragyogó szemű szépség. Aktív és nagyon szerető családot keres neki a Fema, mert ez az, ami őt boldoggá teszi.

Saci

Szikra a polgárdi tűzoltóságra sétált be, ahol a fiatalemberek örömmel segítettek neki. Megetették, megitatták, majd felkeresték a Femát. Jelenleg a cicaház legvagányabb figurája, egy igazi partiarc, ahol ő teszi a napokat vidámabbá.

Szikra

Ha valamelyik tappancsost szívesen hazavinnéd, a Fema honlapján található elérhetőségeken érdeklődhetsz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!