Csubiért aggódik az internet

2020.09.30. 16:42

Az állatkínzó visszakapja kutyáját, de továbbra is eljárás folyik ellene

Az elmúlt hetekben bejárta az internetet egy szomorú és felháborító eset, miszerint egy kétgyermekes apa verte a kutyáját, hol kézzel, hol fahusánggal. Az állatmentők azonnal a helyszínre siettek, azonban itt még korántsincs vége az esetnek.

feol.hu

Fotó: Facebook

Az esetről felvétel is készült, ami nyomán megmozdultak az emberek, és az ajkai Vahur Állatvédő Egyesület vezetője, Antal Laura cselekedett, és elindult a kutyáért. Az éjszakai mentés közben azonban a rendőrök először az állatvédőket kísérték be az őrsre, majd a délutánig tartó kihallgatás után visszakísérték őket a Veszprém megyei férfi házához, ahol ezúttal tényleg el tudták hozni az állatot bántalmazó gazdájától.

Az ügyben eljárás indult a márkói férfi ellen, azonban a lefoglalást lezáró határozat értelmében mégis vissza kellett adniuk a kutyát szeptember 30-án – tudtuk meg " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Antal Laura közösségi oldaláról. A menhely vezetője összetört, és akik figyelemmel követték a kutyus esetét, most aggódva várják a következményeket.

Az esetről megkérdezzük az illetékeseket is, hamarosan egy átfogóbb cikkben számolunk be a részletekről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!