Állatvilág

2017.07.07. 17:38

Gazdit keresünk!

Sok kutyusnak sikerült már gazdát találniuk a menhelyeknek a segítségünkkel, de itt vannak páran, akik még mindig gazdára várnak. Néhányukat már bemutattuk, ám még mindig a Tordaszoo állatfarm ideiglenes vendégszeretetét élvezik. Gazdát keresnek!

S. Töttő Rita

Kis Grofó: Óriás schnauzer, törpe lábakon! Nagyon jól kijön más kutyákkal, nagyon barátságos, ragaszkodó, vicces 5 éves, ivartalanított kan kutyus.

Mázli: Fajtatiszta mudi, kedves, barátságos, jó házőrző. Mázli 5 és fél éves, ivartalanított kan kutyus. Imádni fogja leendő Gazdiját, kertben, lakásban is jól érzi magát.

Missis: Az elején bizalmatlan, de akit a szívébe zár, örök barátja és társa lesz. Lakásban, kertben is jól érzi magát. jól alkalmazkodik, kijön más kutyákkal, nem tolakodó, jó házőrző 1,5 éves ivartalanított szuka kutyus.

Rózsa: 8 hetes, keverék, szuka kiskutya, Norina testvére. Nagyon barátságos, szereti a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Más kutyákkal nagyon jól kijön.

Norina: 8 hetes, keverék, szuka kiskutya, Rózsa testvére. Ő is nagyon szereti a gyerekeket, felnőtteket, minden más kutyával, cicával jól kijön. Nagyon barátságos!

Helena: Többi kutyával jól kijön, barátságos, szereti a gyerekeket, jó házőrző, nagy mozgásigényű 2 éves, ivartalanított szuka kutyus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!