fogadj örökbe!

2021.01.18. 07:28

Gazdit keresnek az ASKA kutyusai

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

Nessi 3 éves, okos kislány. Szüksége van munkára, feladatokra, nem alkalmas házőrzésre és a folyamatos pihenés sem neki való. Társaival az ASKA-nál várja új, szerető gazdáit.

A leginkább német juhászra emlékeztető Vazul 2019-ben született. A nagy testű kan a kennelben már bátor, a séta még okoz kisebb gondokat. Az idegeneket fenntartással kezeli. Vazulnak időre és szeretetre van szüksége, hogy elhihesse: soha többé nem fogják bántani.

Maja 2017-ben született, labradorjellegű kislány. Nagyon szereti az embereket, ezt viszontvárja a körülötte lévőktől is. A kutyákkal nehezebben barátkozik, ezért egyedüli kutyának ajánlják. Legalábbis addig, míg örökbefogadóinál nyugalomra nem talál.

Maja

A közepes méretű keverék kislány kenneljében már felszabadultan játszik, biztonságban érzi magát. Mara az idegenekkel nehezen barátkozik, szüksége van egy kis időre, míg feloldódik. Szívesen játszik társaival, ezért akár második kutyának is tökéletes lehet.

Zserbó 2019-ben született, közepes termetű keverék kislány. Mióta gondozói rendszeresen foglalkoznak vele, fejlődött, megtanult pórázon sétálni. Korábban sokat bántották. Nagyon várja, hogy szerető családhoz kerüljön. Lakásba is való, és a gyerekekkel is jól kijön.

Megjelenése elegáns és tekintélyt parancsoló. Lord, a keverék kan 2018-ban született, nyugodt, csendes, türelmes természetű kutya. Okos és alkalmazkodó, a pórázon is gond nélkül sétál. Gondozói mindemellett kutyaiskolát javasolnak örökbefogadás után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!