kutyusok

2021.04.13. 15:00

Gazdit keresnek az ASKA gondozottjai

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

 

Kobak 2020-ban született jagd terrier jellegű legény. Gondozói szerint meglepően jó, nyugodt természete van. Nem veszekszik a többi kutyával sem, szépen játszik velük, és az embereket is kimondottan kedveli. Még sokat kell tanulnia, de képes a gyors fejlődésre.

Atlanta, a vélhetően border collie keverék szuka 3 kölykével került a menhelyre. Kedves, barátságos természetű, de még sok tanulnivalója van, a pórázzal is csak most ismerkedik. A leendő gazdának türelmesnek kell lennie, hogy meggyötört lelkét is meggyógyítsa.

Masni 2020-ban született fiatal szuka, rossz körülmények közül került a menhelyre. Szinte mindent akkor kellett megtanulnia, bízni az emberekben, a kutyákban, a pórázban. Masni mára már nagyon bújós lett, így tökéletes választás lehet családi kutyának.

A foxira emlékeztető szuka, Zsálya 2019-ben született. Külseje igen, de természete egyáltalán nem hasonlít az aktív foxira. Nagyon nyugodt, kedvesen nézelődik, pihenget, ezért akár lakásba is költözhet. A pórázzal még ismerkedik, de gyorsan tanul.

Fifi kis-közepes termetű fiatal lányka, 2020 tavaszán született. Állandóan vigyorog, kedves, barátságos és bújós kutya, jó kedve lesz tőle annak is, aki csak ránéz. A póráztól nem fél, gondozói ebből gondolják, hogy valahol szerették. Igazi családi kutya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!