kutyusok és cicusok

2021.06.23. 08:00

Gazdit keresnek a Herosz mentettjei

Az alábbi kutyák és macskák a Herosznál várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985-8309.

Baráth Eszter

Carlót, a két hónapos kandúrt öthetesen testvéreivel találták. Az ideiglenesen befogadóknak köszönhetően életben maradt. Kedves, játékos cica, kutyák mellett nevelkedett.

Bogár elvesztette gazdáját, a változás nagyon megviselte: eleinte morgott mindenkire. Gondozóit már elfogadja, és bár az idegenekkel kezdetben még bizalmatlan, néhány finom falattal le lehet kenyerezni. Valószínűleg sosem lesz bújos kutya, de szereti, ha foglalkoznak vele.

Pamacs tíz hónapos, ivartalanított, nőstény macska. Az utcán kóborolt, és megtalálójához egyből odament. Bújos, dorombolós cica, mindenkihez szívesen odamegy, az ölébe mászik és a nyakába ugrik. Jól érezné magét egy szerető családban, gyerekek mellé is ajánlják.

Kópét, a két hónapos kandúrt testvéreivel együtt dobták be egy udvarba. Eleven, barátságos, életrevaló és aktív macska. Remek családi cica válna belőle, új otthonát hamar megszokná. Veszettség elleni oltásig ideiglenes szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel vihető el.

Lédit, a 10 és fél éves keverék szukát megviselte gazdája elvesztése. Nyugodt természetű, de a környezet furcsa számára, a sok hangos kutyától fél. Eddig kinti kutya volt, de gondozói örülnének, ha a lakásba is beengednék, hogy minél több időt tölthessen emberek közelében.

Hessler viselkedése tipikus vizslára jellemző. A 2 éves kan nagyon igényli az emberek társaságát. Mindenre felfigyel, érdeklődő, gyorsan tanul, vadászösztöne pedig nagyon erős. Aktív gazdára van szüksége, aki sokat tud vele foglalkozni, hogy nagy mozgásigényét kielégítse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!