fogadj örökbe!

2020.09.30. 15:15

Gazdisodna a kutya – Bemutatjuk az ASKA kegyeltjeit

Fehérváron, a Homoksor 7. alatt ismerhetők meg az alábbi kutyák. Telefon: 06-30-206-5372.

S. Töttő Rita

Samu

 

Fido

Fidó: 2017-ben született, kis-közepes testű terrier keverék legényke. Fajtájának megfelelően éber, figyelmes. Jó jelzőkutya. Nagyon okos és gyorsan tanul. Igényli az emberek közelségét és szeretetét. A pórázt ismeri, és szépen használja is.

George

George: Még nincs egyéves ez a szépséges legényke. Kimondottan nagy testűre várhatók a felnőtt méretei. Korának megfelelően kajla és játékos. Kutyaiskola mindenképpen ajánlott, és akkor a gazdi is látni fogja, hogy milyen gyorsan tanul.

Penelope

Penelope: Stafford szuka. Kedves, barátságos, okos. De, akkor is egy stafford. Mindenképpen olyan gazdát keres neki az Aska, aki ismeri és kezelni tudja ezt a fajtát. A kutyaiskola mindenképpen javasolt, és jelenleg még csak egyedüli kutyának ajánlják.

Salamon

Salamon: Bár ránézésre azt gondolnánk, idős kutya, de nagyon fiatalka, csak ilyen komoly buksija van. Nagy testű, nagy bundájú, nyugodt, kiegyensúlyozott legény. Tökéletesen érezné magát egy nagy udvaron, ahol ő lenne a biztonsági őr.

Samu

Samu: 4 éves, beagle-jellegű keverék legény. Más kutyákkal is szépen viselkedik, és meglepő, de nem mondja a magáét folyamatosan, ahogy azt egy beagle-től várnánk. Nyugodt, barátságos, családi kutya.

Ancsi

Ancsi vidám természetű, szereti az embereket. Alábbi társaival együtt az Aska menhelyén keresi gazdáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!