gazdikereső összeállítás

2019.10.12. 16:00

Ezekre a cuki négylábúakra tuti le akarsz majd csapni!

A teljesség igénye nélkül összeszedtünk Nektek hat gyönyörűséget a HEROSZ – Fehérvári Állatotthon lakói közül.

feol.hu

Fotó: Fehérvári Állatotthon - Herosz

 

Fotók: Fehérvári Állatotthon – Herosz

Besszi nagyon kedves lánycica. Érdeklődik az emberek iránt, szereti, ha foglalkoznak vele, mindig várja a simogatást. Jó természetű, nyugodt cica. Gyerekek mellé is vihető, de időseknek is jó társa lenne.

Dala kedves, eleven, játékos kislány cicus. Imádja a hasát, nem válogatós. Remek családi cica lenne, gyerekek mellé is bátran vihető. Lakásban nevelkedett egy hónapig, így már szobatiszta és kutyabarát is. Oltási és ivartalanítási kötelezettséggel vihető el!

Tito kedves, bújós fiúcica. Mozgékony, érdeklődő, szeret mindent felfedezni, de talán még jobban, ha simogatják, kényeztetik. Olyan gazdit keresünk neki, aki sokat tud vele foglalkozni. Gyerekek mellé is bátran vihető. Első sorban lakásba szeretnénk örökbe adni.

 

Dodó nagyon kedves ficsúka, bár idegenekkel eleinte nem barátkozik, de pár falattal hamar le lehet kenyerezni. Nagy mozgásigényű, aktív kutya, aki igényli a sok foglalkozást és, hogy mellette legyenek. Jó jelző, a cicákat nem szereti, de kutyákkal jól kijön. Lakásba is vihető, bár eddig kertes házban élt.
Monte kedves, de nagyon eleven kissrác. Tapasztalt és határozott gazdára van szüksége, aki következetesen neveli, különben a fejére nő és később nem bír majd vele. Gyerekek mellé is vihető, időseknek nem javasoljuk. Kutyákkal hajlamos dominánsan viselkedni, de neveléssel, szocializációval és az ivartalanítással ez könnyen kiküszöbölhető lesz. Kertes házba javasoljuk, lehet kinti-benti kutya is.

Leonora kedves, nyugodt természetű lány. Középkorú, már nem játékos, néha szeret lustálkodni, de mindig örül egy sétának. Érdeklődő, szereti, ha simogatják, meg persze a finom falatokat. Inkább csak nagyobb (14 év feletti) gyerekek mellé javasoljuk, de időseknek is jó társa lenne.

Ugye, hogy nem lehet ellállni nekik? Még több gazdikereső szőrmókért keresd fel az állatotthont személyesen, vagy interneten!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!