fogadj örökbe!

2020.03.25. 12:35

Ezeknél az etyeki kutyusoknál tündéribbet ma már nem találsz

Az Etyeki Állatvédő Egyesület védenceiről a 06-70-339-3856-os telefonon lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Betyár

 

Betyár

Betyár: korábban láncon tartották, rossz körülmények között, most az etyeki állatotthon lakója. Kedves kutya, szereti a kényeztetést és simogatást. Bár eddig nem nagyon volt kapcsolata az emberrel, folyamatosan bújik és keresi annak társaságát.

Roxy

Roxy: nagyon bájos, német juhász jellegű, három év körüli kutyalány. Kölyökként az utcákat járta, mígnem egy állatbarát befogadta őt. Később mégis az etyeki menhelyre került. Nagyon kedves, embercentrikus, simogatást kedvelő és szeretetre méltó kutyalány.

Bumeráng

Bumeráng: alig több mint egyéves, rendkívül barátságos, nagy mozgásigényű kutya, ezért olyan gazdit keres neki az etyeki menhely, aki nemcsak házőrzésre tartaná őt, hanem biztosítaná számára a szükséges napi mozgást is.

Roni

Roni: az etyeki állatvédők szíve csücske. Az emberek elsőre általában hátrahőkölnek, amikor meglátják, óvatosan közelítenek hozzá a tekintélyt parancsoló megjelenése és méretei miatt. Pedig ha nem lenne ilyen hatalmas, azonnal az ölébe ülne mindenkinek.

Elise

Elise: pici kölykeivel együtt érkezett az etyeki menhelyre még tavaly júniusban. Négy év körüli, ritka jó természet, emberekkel és kutyákkal is barátságos. A kölykeit egészen kivételes gyengédséggel gondozta, ők már gazdira találtak, most rajta a sor!

Ziggi

Ziggi egy energikus, fiatal, ivartalanított kan kutya. Az oldalon látható társaival az etyeki menhelyen várja sorsának jobbra fordulását, azt, hogy végre hű ebe lehessen egy szerető gazdinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!