fogadj örökbe!

2019.11.12. 15:00

Ezeknél a tündéri kutyáknál ma már nem találsz cukibbat

Az Etyeki Állatvédő Egyesület lakóiról a 06-70-339-3856 telefonon lehet érdeklődni.

FMH

Nina

 

Nina

Nina egy fiatal és kedves kutyalány, aki 10 pici babájával érkezett Etyekre. A kiskutyák most már mindannyian gazdira is találtak. Csendes és szeretetéhes.

Artúr

Artúr egy cuki, aktív, neveletlen kiskutya, rengeteg foglalkozásra van szüksége. Eddig soha nem volt még pórázon és nyakörv sem volt rajta. Mindennel most ismerkedik csak. Félénksége már javul.

Jaffa

Jaffa közepes termetű, színtiszta izom. Elképesztően vágyik a figyelemre és a szeretetre. Nagyon jó kutya, de tanítást, nevelést igényel. Nem lesz vele probléma, ha fizikálisan, szellemileg is foglalkoznak vele.

Betyár

Pár hete meghalt a gazdája, és Betyár ott maradt egyedül. Elképesztően kedves kutya, szinte követeli a kényeztetést és simogatást, de ez csak abból ered, hogy eddig nem nagyon volt kapcsolata az emberrel.

Roni

Roni 5 év körüli kutyafiú, aki rossz körülmények között élt s talán bántották is. A feje sebes volt, a hirtelen mozdulatoktól a földre lapult. Visszafogott és csendes típus. Egyedüli kedvencnek ajánlják.

Foltos

Foltos majdnem altatás áldozata lett. Most alább bemutatott társaival együtt az etyeki menhelyen várja sorsának jobbra fordulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!