fogadj örökbe!

2019.09.17. 15:00

Ezeknek a tündéri szemeknek biztosan nem tudsz ellenállni

Ezúttal a Fema Állatmentő Egyesület gondozottjait mutatjuk be. 06 (30) 843 4346.

S. Töttő Rita

Pamacs

 

Georg

Georg egy nagyon jó jellemű, labrador mix fiúcska. Kb. 1 éves, ivartalanított. Kedves, barátságos, szocializált. Teljesen jól érzi magát más állatok, akár cicák társaságában is.

Frizura

Frizura kajla, közepes termetű keverék kislány kutyus. Fontos számára, hogy nyugalmat és oltalmat találjon egy ember mellett. Családhoz, gyerekek mellé, akár egyke kutyának is kiváló választás.

Mira

Mira, aki nemcsak szenvedélyesen veszélyes, de kifejezetten szép is. Csodálatos pofija, ragyogó bundája és tökéletes kiállása van. Aktív, játékos, boldog és állandóan jókedvű.

Pamacs

Pamacs 1 év körüli, ivartalanított, pici, tömzsi keverék kan kutyus. Kicsit bátortalan, de bújós és jókedvű. Kanapékutyusnak, otthonülő idősebbeknek vagy akár sokat utazó fiatalok mellé is kiváló választás.

Lujzi

Lujzi kisebb méretű, pajkos kislány. Körülbelül nyolc hónapos, kistestű marad, így akár egy lakásban is, megfelelő lemozgatás mellett, tökéletesen elvan.

Steven

Steven, egyéves ivartalanított kan. Alábbi társaival együtt a Fema segítségével keresi gazdáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!