Gazdikereső

2020.11.02. 07:20

Ezek az etyeki mentett kutyusok csak rád várnak!

Az alábbi kedvencek iránt az [email protected] címen lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Rozi

Lujzi: rottweiler jellegű, emberekkel barátságos, igényli a törődést. Aktív kutya, sétákhoz, kirándulásokhoz ideális partner lenne. Gazdis kutya volt eddig, ám a gazdák életkörülményeik megváltozása miatt nem tudták megtartani őt. Leginkább egyedüli kedvencnek ajánlják, határozott és tapasztalt gazdinak.

Zorka 2-3 év körüli kutyalány, csendes és szeretetéhes, aki nagyon hálás mindenért. Okos, könnyen motiválható, fogékony az új dolgok iránt. Kertes házba ajánlják kinti-benti tartásra. Nagyon hálás mindenért, motiválható, fogékony az új dolgok iránt. Nagyon jóindulatú kutya, de ugyanakkor kemény kezet igényel. Kezdő, első kutyásnak nem ajánlják.

Rozi: kivételes kutyalány, hatalmas rajongás és szeretet árad belőle, imád az ember közelében lenni. Kedves bújós, szeretetéhes 7 éves szuka, aki hosszú, megpróbáltatásokkal teli évei után csak egy gondoskodó gazdira vár, akinél nem kell nélkülöznie és akinél mindig szeretve lesz. Igazi kis szeretetbomba.

Rozi

Benjamin: egy csodaszép vizsla és malamut keverék kutyus, aki kiegyensúlyozott és nyugodt természetű. Nagyon barátságos, jóindulatú, problémamentes, kedves kutyafiú, imádja a simogatást, a törődést, a vele való foglalkozást, a nagy sétákat.

Csöpi: Alcsútdobozon találták, egy állatbarát kérte az etyeki állatvédők segítségét elhelyezésében. Kedves, bújós, szeretetéhes kis idősebb kutyalány, aki árnyékként követné gazdáját, éppen ezért szeretnék megtalálni neki azt a családot, akinél hátralevő éveiben biztonságban, szeretetben élhet, ahol nem kell félnie, hogy elhagyják megint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!