Gazdikereső

2019.09.10. 15:00

Ezek a tündéri négylábúak várják új családjukat

A mányi menhely lakói chipezve, oltva, ivartalanítva keresik az új gazdit.

S. Töttő Rita

Debreceni

Gotham

Gotham egy egyéves, shar-pei keverék kan. Egészséges, vidám, pórázképes kutya. Más kutyákkal szoktatható, de még sokat kell vele foglalkozni.

Gotham

Geni

Geni egy egyéves, közepes termetű, selymes bundájú keverék szuka. Tipikus családi kutya, de ideális kiránduló társ is, mert fáradhatatlan.

Geni

Kármen

Kármen egy felnőtt, közepes termetű, nagyon barátságos, más kutyákkal teljesen kompatibilis szuka. A kölykeivel menekült, de most már gazdisodhatna.

Kármen

Héra

Héra egy fiatal, keverék szuka. Néha bizonytalan, de gyorsan barátkozik. Egyedüli kutyának való megerősítő, támogató közegben, mert Hérának még soha nem volt gazdája, kölyök kora óta állatvédelmi gondozásban él.

Héra

Sótony

Sótony egy ember tekintetű, közepes termetű mudi keverék kan. Barátságos, és igényli az emberi társaságot. Szeret sétálni. Egyedüli kutyának ajánlják.

Sótony

Debreceni

Ő itt Debreceni, nagyobb termetű tacskó kutya. Jelenleg a mányi menhely lakója. A cikkben látható négy lábú társaival együtt várja az új – törődő, gondos – gazdi érkezését.

Debreceni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!