Gazdikereső

2019.12.17. 15:00

Ezeket a tündéri négylábúak várják szerető családjukat

Ezúttal a Fema Állatmentő Egyesület gondozottjait mutatjuk be.

S. Töttő Rita

Bíbor

Csöpi

Csöpi, 3 éves tacsi kislány, aki egy igazi gyöngyszem a Femánál. Boldog, kiegyensúlyozott és nagyon kedves. Kutya-, macska- és gyerekbarát. Ragaszkodó, így mindent megtesz, hogy ő legyen a gazdi kedvence.

Csöpi

Gomez

Gomez 4 éves ivartalanított kan kutya. Csak az emberek társaságában érzi jól magát. Nagyon sok szeretetet és kedvességet ad a Femásoknak. Egy hibája van, hogy más állatokkal a saját területén nem jön ki.

Gomez

Mici

Mici 1 év körüli kislány, aki a Fema gondozásában éli mindennapjait. Nagyon kedves és barátságos. Imádja más állatok társaságát, szeret játszani, labdázni, futkosni. Tökéletes barát egy gyerkőc számára.

Mici

Pompom

Pompom egy csodaszép németjuhász mix kislány. Nagyon okos, ügyes, szófogadó és értelmes. Igaz, még kölyök, de már megért szinte mindent, amit az ember mond neki. Nagyon jó jellem, kivételes szépség.

Pompom

Bíbor

Bíbor: 4 hónapos kislány. Nagyon értelmes, mindig figyel gondozóira és folyton tanul. Szép, egészséges és nagyon barátságos. Gyerekek mellé, családi kedvencnek, vagy akár más állatok mellé is igazán remek társ lehet.

Bíbor

Piszok

Piszok, élénk, játékos kisfiú kutyus. Alábbi társaival együtt a Fema segítségével keresi végleges és szerető gazdáját.

Piszok

Ha bármelyikük elnyerte a tetszését, érdeklődjön a következő telefonszámon: 06 (30) 843 4346.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!