Gazdikereső

2019.06.25. 15:00

Ezek a tündéri kutyusok lehet, hogy Rád várnak!

A Mányi menhely lakói közül mutatunk be párat.

S. Töttő Rita

Muszáj

Muszáj

Muszáj

Muszáj egy középkorú, kistermetű, lakáshoz szokott kutyalány. Kutyákkal jól kijön, emberekkel kedves. Szívférgesség miatt kezelni szükséges, de ezt bárki tudja folytatni.

Kleopátra

Kleopátra

Kleopátra egy fiatal, bull típusú keverék szuka. Más kutyákkal összeszoktatható, nem domináns. Az embereket imádja, megbízható, agressziómentes. Szívférgesség miatt kezelés alatt áll, de ezt bárki tudja folytatni.

Maci

Maci

Maci egy középkorú, spicc jellegű keverék kan. Barátságos, más kutyákkal szoktatható. Kis-közepes termetű, a bundája gondozást igényel. Sétálni szeret. Szívférges, a kezelését viszont bárki tudja folytatni.

Mákos

Mákos

Mákos egy fiatal, közepes-nagy termetű, keverék kan kutya. Nagyobb termetű szukákkal szoktatható. Mozgásigénye magasabb, aktív családot keres.

Jasper

Jasper

Jasper egy fiatal, közepes-nagy keverék kan. Aktív, nagyon élvezi a mozgást, a feladatokat szépen végrehajtja. Más kutyákkal szemben dominanciát mutat, de szoktatható, csak kell hozzá némi rutin. Az emberekért rajong.

Pari

Pari

Pari egy felnőtt, munkavonalas belga-német juhász keverék szuka. Az ember a mindene, nagyon meg akar felelni minden helyzetben. Kan kutyákkal játékos, szukákkal dominanciát mutat. Sportos gazdát keres.

Bütyök

Bütyök

Ő itt a 10 éves (de fiatalos), keverék kan, Bütyök névre hallgat, s Mányon várja sorsa jobbra fordulását.

A Mányi menhely fenti mentettjeiről az [email protected] e-mail-címen és a 70/525-75-22-es számon érdeklődhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!