Gazdikereső

2018.11.26. 17:00

Ezek a tündéri kutyusok és cicusok Rád várnak!

A Herosz lakói Fehérváron, a Takarodó út 5. alatt várják a gazdijelölteket.

S. Töttő Rita

Floki

Lujza

11 éves, ivartalanított szuka. Nagyon kedves, nyugdíjas kutya. Szereti, ha simogatják, de időnként egy kis magányra vágyik. Nincsenek nagy igényei, csak egy szerető gazdi, puha fekhely és egy kis gondoskodás.

Lujza

Sarok

10 éves, ivartalanított nőstény. Az elsők között üdvözöl mindenkit a macskaházban, érdeklődve megy oda mindenkihez. Nem túl aktív, hiszen idősebb már, de szereti, ha simogatják és foglalkoznak vele.

Sarok

Floki

1 éves, ivartalanított kan. Barátságos, közepesen aktív, érdeklődő, mindenhol ott van, ahol történik valami. A kennelekben nem érzi jól magát, egy mászó akrobata. Benti kutyának szeretnék örökbe adni.

Floki

Ruth

4 hónapos mudi keverék szuka. Eleven, játékos. Összebarátkozott a cicákkal, kutyákkal és baromfikkal is. E társak mellett szocializálódott is, jól viselkedik, de időnként besegít a kertészkedésben is.

Ruth

Piki

1 éves, ivartalanított nőstény. Nagyon kedves, bújós, dorombolós cica. Érdeklődő, közvetlen mindenkivel, örül a simogatásnak, várja, hogy foglalkozzanak vele. Remek családi cica lenne gyerekek mellé is.

Piki

Ha valamelyikőjük megtetszett, érdeklődhetnek a 0630/985-8309-es telefonszámon vagy személyesen a Herosznál a Takarodó út 5. alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!