Gazdikereső

2019.02.11. 12:10

Ezek a tündéri kutyusok és cicusok lehet, hogy Önre várnak!

A Herosz alább látható lakói Fehérváron, a Takarodó út 5. szám alatt várják az új gazdijelölteket.

S. Töttő Rita

Csuki

Puma

Puma: 4,5 éves ivartalanított kan. Nagyon aktív, folyamatosan mozgásban van, nehezen fárad el. Aktív és határozott gazdát keres neki a Herosz, aki sokat tud vele foglalkozni. Kutyaiskola és némi nevelés sem ártana: kissé makacs.

Puma

Foltos

Foltos: 6 éves, ivartalanított kan. Kedves, szereti, ha simogatják, érdeklődő, de még sokat kell oldódnia, hogy megbízzon az idegenekben. Türelmes és tapasztalt gazdát keresnek neki.

Foltos

Csuki

Csuki: 9 hónapos, ivartalanított nőstény. Kedves cica, de ha hirtelen nyúlunk felé, megijed kicsit. Még szoknia kell az emberek közelségét, hogy maximálisan megbízzon bennük. Szereti, ha simogatják, biztosan feloldódik majd idővel.

Csuki

Lordi

Lordi: 3 hónapos kandúr. Csodaszép, kedves cica. Érdeklődő, mindenkivel jól kijön. Aktív, játékos, szereti a társaságot, így családoknak jó választás, gyerekek mellé is bátran vihető.

Lordi

Vörike

Vörike: 9 hónapos ivartalanított kandúr. Az emberekkel nem volt kapcsolata, nem bízik jelenlegi gondozóiban sem. Nem támad, de nagyon félős. Még sok időre van szüksége, ezért türelmes gazdát, nyugodt otthont keresnek neki.

Vörike

Noá

Ő itt nem más, mint Noá, aki a székesfehérvári Herosz többi lakójával egyetemben várja a gazdi­jelöltek jelentkezését

Noá

Infók: fehervariallatotthon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!