Talán pont Ön az!

2018.07.03. 11:00

Ezek a tündéri kutyusok és cicusok keresik szerető gazdijukat

S. Töttő Rita

Bogáncs

Dézi: 9 éves, ivartalanított szuka, tacskó keverék. Kedves, barátságos kutya. Korához képest jó kondiban van, közepesen aktív, érdeklődő természetű. Szereti, ha foglalkoznak vele, szeret sétálni. Gyerekek mellé is vihető, de időseknek is remek társa lenne.

Dézi

Szende: 1,5 éves szuka. Kedves, barátságos tinédzser. Fiatal még, könnyen tanítható, amire szüksége is van. Közepesen aktív, érdeklődő, sok foglalkozást és rendszeres sétáltatást igényel. Gyerekek mellé is bátran vihető, aktív családoknak jó választás. Ivartalanítás után költözhet új családjához.

Szende

Inci: 2 hónapos nőstény. Nagyon kedves, tündéri kiscica. Eleven, játékos és kissé rosszcsont is. Sok foglalkozásra van szüksége és jó lenne, ha társa is lenne egy másik cica vagy kutya személyében. Kutyákkal kijön, mászik, ugrál rajtuk, ha a kutya eltűri. Remek családi cica lenne, gyerekek mellé is vihető.

Inci

Kissy: 1 éves, ivartalanított nőstény. Kedves cica, érdeklődik az emberek iránt, mindenkihez odamegy és szereti, ha simogatják. Remek családi cica lenne, de inkább csak nagyobb gyerekek mellé, mert nem szereti, ha nyúzzák.

Kissy

Nyina: 7 éves, ivartalanított nőstény. Kedves és nyugodt természetű, szeret a fekhelyén lustálkodni és közben várja a simogatást. Inkább nyugodtabb otthonba javasoljuk, nagyobb gyerekek mellé, de időseknek is jó társa lenne.

Nyina

Bogáncs

Bogáncs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!