fogadj örökbe!

2019.12.27. 14:30

Ezek a sokat látott kutyák csak a szeretetedre vágynak

Az Etyeki Állatvédő Egyesület lakóiról a 06-70-339-3856-os telefonon lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Keksz

Bumeráng: szép küllemű, barátságos, körülbelül 1 éves lehet. Emberekkel kedves, vidám és érdeklődő. Nagyobb testű, Mindenképpen egy kertes ház lenne ideális otthon a számára.

Bumeráng

Jancsika: még csak kevés ideje van a menhelyen, de mindenkinek azonnal a szívébe lopta magát. Nem fiatal már, első ránézésre egy kedves, kopott plüsskutyusra emlékeztet, valószínűleg a látása sem tökéletes. A simogatás hatására láthatóan megnyugszik.

Jancsika

Keksz: 1 év körüli, nagyon cuki kutyafiú, akit a tél közepén egy fához láncolva tartottak, nagyon rossz körülmények között. Huncut és játékos, közepes méretű. Kutyás, gyerekes családoknak vagy fiatal pároknak is ajánlják, kertes házba elsősorban.

Keksz

Elise: kölykeivel együtt érkezett a menhelyre. Négy év körüli, ritka jó természet, emberekkel és kutyákkal is barátságos. Olyan családban lenne igazán boldog, ahol családtagként tekintenek rá.

Elise

Roni: 5 év körüli kutyafiú. Az emberek társaságát keresi, nagyon kedves, a simogatástól megnyugszik. Visszafogott és csendes típus, nem túl aktív. Ronit egyedüli kedvencnek ajánlja a menhely.

Roni

Ő itt Vanda: hoszszú idő után ismét menhelyi kutyus lett. Alábbi társaival az etyeki menhelyen várja sorsának jobbra fordulását.

Vanda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!