Gazdikereső

2020.02.12. 15:00

Ezek a négylábú kutyusok új családra vágynak

Összeállításunkban az Etyeki Állatvédők Egyesületének gondozottjait mutatjuk be.

S. Töttő Rita

Gipsz

Jaffa

Jaffát tavaly nyár közepén találták állatbarátok Herceghalmon és hozták be az etyeki menhelyre. Kizárólag kutyás tapasztalattal rendelkező gazdijelölteknek ajánljuk Jaffát, akik hajlandóak következetesen foglalkozni vele, nevelni, képezni. Egyedüli kutyának javasolják.

Jaffa

Bazsi

Bazsiról lemondott a családja. Több hétre volt szüksége, hogy megnyugodjon. A hirtelen mozdulatokra viszont még rosszul reagál. Ez a végtelenül helyes, kedves kutyus másra sem vágyik, csak arra, hogy valakinek a társa lehessen – és ne csak egy kutya, aki útban van, akire nem jut idő.

Bazsi

Tapi

Tapi Borsodból került Etyekre. A 3 év körüli német juhász lány végtelenül boldog, amikor valaki közeledik hozzá, élvezi a simogatást, és hajlamos boldogságában körbetáncolni az embert. Ez azonban csak addig tart, amíg a kennelben van, séta közben már teljesen nyugodtan viselkedik.

Tapi

Zorka

Zorka egy 2 év körüli kedves kutyalány, akit Etyek és Göböljárás között találtak szilveszter napján. Chip nem volt benne, és senki sem jelentkezett érte. Csendes és szeretetéhes kutya, akit kertes házba ajánlanak kinti-benti tartásra, ahol teljesértékű családtagként kezelik és szeretik.

Zorka

Nina

Nina egy 2 év körüli kedves kutyalány, aki 10 pici babácskájával érkezett Etyekre még augusztusban. Kicsinyeit gondos mamiként gondozta,de ők már gazdira találtak. Csendes és szeretetéhes kutya. Halkan szemlélődik a kennelben, hangját nem hallatja. Kertes házba ajánlják kinti-benti tartással.

Nina

Gipsz

Gipsz egy év alatti kutyafiú. Fenti társaival az etyeki menhelyen várja sorsának jobbra fordulását.

Gipsz

Ha bármelyikük elnyerte az Önök tetszését, a következő elérhetőségeken érdeklődhetnek:

Tel: +36 (70) 339 3856

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!