édes kutyusok

2020.09.26. 15:10

Etyeki men„helyesek” keresnek gazdit

Az alábbi kedvencek iránt az [email protected] címen lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Ő itt az Ózdról mentett Pite, aki Etyeken, az Etyeki Állatvédő Egyesület gondozásában él, s végre végleges gazdit keres, ahogy alább látható társai is.

Pite

Gina gazdit keres az etyek imenhelyen. Az ózdi gyepmesteri telepről került ide több társával együtt. A bájos, barátságos, csupamosoly 5 év körüli, kisebb termetű kutyalány bármelyik családba jól be tudna illeszkedni.

Tequila a gyönyörű kiállású, bull-típusú kutyalány. Jelenleg Tequila rehabilitációs programon vesz részt. Gyorsan tanul és szépen teljesít, munkamániás, nagyon igyekszik megfelelni. Tequila emberközpontú, együttműködő, megérdemli, hogy valaki igazi kedvence legyen.

Tequila

Coopernek három lába van, de ez egyáltalán nem okoz neki problémát! Ő erről tudomást sem véve élvezi az életet. Energikus kutya, három lábon is teljes életet tud élni. Olyan felelősségteljes gazdit keres, aki mellett már csak csupa jó dolog fog vele történni, aki megbecsüli és szeretni fogja őt élete végéig.

Dodi gyönyörű kiállású, barátságos kankutya, s olyan felelősségteljes gazdit keres az etyeki állatotthonban, aki mellett már csak csupa jó dolog fog vele történni. Megérdemli, hogy valaki igazi kedvence legyen!

Bibi az ózdi gyepmesteri telepről került az etyeki állatvédőkhöz, több társával együtt. Csodaszép, kedves, 2 év körüli, közepes méretű kutyalány. Igazán kedves és aktív kutya, s megérdemli, hogy végre szerető családra leljen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!