állatvédő otthon

2020.10.13. 08:00

Bújós menhelyi kutyusok keresnek új gazdit Etyeken

Az alábbi kedvencek iránt az [email protected] címen lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Lujzi: a rottweiler jellegű, szép kutyalány, az etyeki egyesület gondozásában él, s gazdát keres, ahogy alábbi társai is.

Vanda egy vidám kutyalány, aki mindenkivel barátságos. Kutyákkal is jól kijön, így másik kutya mellé is tökéletes választás. Jól nevelt, akár póráz nélkül sétáltatható. Ha a kezdeti félénksége feloldódik, egy emberekért rajongó, ölbe bújós kiskutya.

Rumba még ifjú titán, az etyeki menhely lakója. Végtelenül kedves, bújós, játékos kutya, korából adódóan tele energiával élvezi az életet. Szívesen költözne olyan családba, ahol nemcsak a mozgásigényét, de tanulni vágyását is kielégítenék.

Popcorn, a játékos kis bohóc kutyafiú gazdát keres. Imád az ember közelében lenni, folyamatosan hízeleg. Más kutyák mellé is tökéletes választás. A négyéves, kistestű szeretetbomba igazi fekete kis kedvenc lehet bármelyik kutyaszerető családban.

Bobby igazán szórakoztató egyéniség. Egy ölbe bújós, hasvakarást követelő, fűben hempergős kis szőrmók. Szépen sétál pórázon, de inkább egy kis babusgatásra, simogatásra vágyik. Családban vagy idősebb ember mellett is jól érezné magát.

Szamba bűbáj kutyafiú, akit egy légpuskagolyó a szeme alatt talált el… A történtek ellenére Szamba mégis bizalommal fordul az emberek felé, mindenért rendkívül hálás, kajla kis bohóc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!