Ugye, milyen aranyosak?

2020.10.26. 16:00

Az ASKA tündéri kutyusai csak arra várnak, hogy örökbe fogadják őket

Fehérváron, a Homoksor 7. alatt ismerhetők meg az alábbi kutyák. Telefon: 06-30-206-5372.

S. Töttő Rita

Ireg

Fidó: foxinál egy kicsit nagyobb méretű, terrierjellegű, keverék legényke. 2017-ben született, nagyon kedves, barátságos kutya. Olyan helyre ajánljuk, ahol akár a lakásba is bemehet, de mindenképpen van egy nagy udvar, ahol kedvére szaladgálhat.

Fidó

Penelope: igazi nő. Határozott, és hisztis is egyben. Vannak rigolyái, például szeret ágyban enni, és a házába kéri a kajástálat. Ha valamiről van véleménye, azt közli. Jól kezelhető, de mégiscsak egy csupa izom staff leányzó, így fajtát ismerő és kezelni tudó gazdát keresünk neki.

Penelope

Patron: a brutál fej nem tükrözi a jellemet. Tény, Patron tökéletes házőrző. Időben jelez, határozott a megjelenése, és öblös hangjával azonnal rendet teremt. Nagy termetű, csupa izom kutya. Kétéves, ivartalanított kan.

Patron

Baby: másfél éves kislány, egy autóból dobták ki, kölyökként. A tesók már mindannyian gazdisok, sőt Baby is elköltözött már egyszer. De becsapták. Nem értette meg örökbefogadója, hogy nem fogja tudni 3 nap leforgása alatt mindazt, amit az előző kutya megtanult 15 év alatt.

Baby

Ireg: érthetetlen, miért nem talált még gazdára. Kis-közepes testű, nagyon okos, kedves, barátságos kutya. 4 éve él már a menhelyen, gyerekek mellé is tökéletes választás ez az 5 éves hölgyike.

Ireg

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!