fogadj örökbe!

2020.07.16. 12:00

Alig várják az Ercsi Állatmentsvár védencei, hogy szerető családjuk legyen

Az Ercsi Állatmentsvár gondozottjai láthatók alább. Érdeklődni irántuk: 06-70-430-9576.

S. Töttő Rita

Zeusz

 

Csipesz

Csipesz: tacskó keverék kislány, a jelenleg 2-3 éves kutyus a gondozói szerint mindenkivel jól kijön. Kitűnő társ válna belőle, már csak a szerető gazdi hiányzik az életéből.

Góliát

Góliát: gondozóinak tapasztalatai szerint imádja az embereket, gyakran úgy viselkedik, mint egy nagy öleb. Ragaszkodó típus, az ajánlások szerint egyke kutya lehet csak. Az állatotthonban sajnos már két éve várja az igazit.

Scooby

Scooby: meglehetősen aktív kutya, amelyet szintén csak egykeként tudnak elképzelni a gondozói. Scooby domináns fajta, ezért határozott gazdára van szüksége, de az is fontos lenne, hogy a leendő gazdi szívesen vigye őt mozogni, sportolni.

Vendel

Vendel: lassan már egy éve az állatotthon lakója. Pedig kedves kutyus, akit akár kinti, akár benti kutyának is el tudnak képzelni gondozói, az örökbefogadása is e szerint történhet.

Zeusz

Zeusz: határozott eb, ezért főképp inkább csak egyke kutyának fogadható örökbe, mert más kutyákkal szemben dominánsan viselkedik. Ellenben az embereket szereti. Határozott gazdira van szüksége.

Pötyi

Pötyi: félős természete ellenére imádja az embereket. Ercsiben él, s alábbi társaival együtt várja új, szerető gazdiját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!