szeretetgombócok

2019.12.10. 07:30

Adj nekik új esélyt! – Gazdit keresnek a Herosz kis lakói

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06(30)985-8309.

S. Töttő Rita

Herold

Fesztár: A Herosz 3 hónapos kölyökkandúrja, aki az alább bemutatott négylábú társaival együtt keresi új, szerető és felelősségteljes gazdáját.

Fesztár

Jacky: 8 éves bichon havanese, ivartalanított kan. Félénk, nem bízik az idegenekben, de akit megismer, már elfogad. Türelmes és tapasztalt gazdát keresnek neki, nyugodt körülményekkel.

Jacky

Herold: 1 éves golden retriever keverék, ivartalanított kan. Nagyon kedves, imádja az embereket, igényli a foglalkozást. Még sok nevelésre van szüksége, eddig nem foglalkoztak vele. Nagyon aktív, kertes házba ajánlják.

Herold

Bendegúz: 1,5 éves, ivartalanított kan, keverék. Rossz körülmények közül mentették ki állatbarátok. Eddig nem foglalkoztak vele, így kissé neveletlen, de nagyon kedves, barátságos kutya. Sok mozgásra és foglalkozásra van szüksége.

Bendegúz

Nalah: 9 hónapos ivartalanított nőstény. Kedves, barátságos és érdeklődő. Szereti, ha foglalkoznak vele és simogatják. Gyerekek mellé is bátran vihető.

Nalah

Cinci: 2 éves ivartalanított nőstény. Kedves, nyugodt cica. Elsőre kicsit visszahúzódó, de idővel oldódik. Szeret a fekhelyén lustálkodni, és onnan figyelni az eseményeket. Időseknek remek társa lenne.

Cinci

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!