fogadj örökbe!

2021.04.19. 15:30

A Herosz tündéri védencei szerető gazdira várnak

A HEROSZ állatotthon mentettjei várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985-8309.

Gazsi

 

Gazsi

Gazsi 2020-ban született keverék kan, előéletét nem ismerik, mivel talált kutya, de az biztos, hogy korábban nem foglalkoztak vele túl sokat. Még fiatal, türelemmel, odafigyeléssel lehet formálni. Sokat kell még tanulnia, de sok szeretettel, figyelemmel alakítható.

Bubi

Bubi 11 éves beagle keverék kan. Kedves kutya, de emellett kissé makacs, önfejű, korából és fajtájából adódóan megvannak a maga rigolyái, ezért határozott gazdára van szüksége. Bubi nagyon érdeklődő. Idősek és kicsi gyerekek mellé nem ajánlják.

Tappancs

Tappancs közel 5,5 éves kuvasz keverék. Gazdája meghalt és nagyon megviselte, hogy a menhelyre került. Már lenyugodott, szereti, ha látogatják. Sok foglalkozásra, tapasztalt gazdára van szüksége. A kutyák társasága feszélyezi, egyedüli kutyának adják örökbe.

Liza

A kétéves németjuhász szuka, Liza eleven, éber és aktív fiatal kutya. Figyel az emberekre, tanítható, miután kicsit lefárasztották. A kutyákkal általában jól kijön, de hajlamos féltékeny lenni, mindig a középpontban szeretné tudni magát.

Marci

Marci 7,5 éves rottweiler, akinek gazdája a megváltozott életkörülményei miatt már nem tudta megadni a kellő ellátást. Nem minden embert fogad el, de közben egy nagy bohócként is tud viselkedni. A fajtát ismerő, tapasztalt gazdát keresnek mellé.

Rizikó

Rizikó egy 10 és fél éves kan. Eléggé aktív, határozott véleménye van mindenről, sokat ugat. Következetes, határozott gazdának való.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!