fogadj örökbe!

2020.01.28. 07:30

A Fema kis árvái szerető gazdira vágynak

Ezúttal a Fema Állatmentő Egyesület gondozottjait mutatjuk be. Elérhetőségük: 06/30-843-4346.

S. Töttő Rita

Mikó

 

Fruzsi

Fruzsi 1 év körüli labrador-vizsla keverék kislány. Nagyon játékos, barátságos és aktív. Családi házhoz, gyerekek mellé a legjobb választás.

Ropi

Ropi 1 év körüli kan kutya. Nagyon rossz sorból, tele félelemmel érkezett a Femához, majd pár hónap rehabilitáció után fantasztikusan boldog és kiegyensúlyozott kutyává fejlődött.

Missy

Missy belga juhász keverék kislány. Több testvérével együtt érkezett a Femához. Mindannyian nagyon okosak és kiegyensúlyozottak, könnyen tanulnak, és már pár vezényszót ismernek is.

Lukas

Lukas 2 év körüli nagy mamlasz. Amilyen nagy kutyus, olyan szép és okos. Nyugodt, csendes. Akár idősebb emberek mellé vagy családba is vihető.

Pampalina

Pampalina 4 hónapos keverék kutya, játékos kislány. Vele lehet szaladgálni, játszani a kertben vagy akár a házban. Igazi családi kedvenc lehetne.

Mikó

Miko 4 hónapos keverék kisfiú. Nagyon játékos és ugrálós. Alábbi társaival együtt a Fema segítségével keresi szerető gazdáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!