Gazdikereső

2022.07.16. 16:00

Otthonra vágynak a HEROSZ kis lakói

Az alábbi kutyák és macskák társaikkal a HEROSZ állatotthonban várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985-8309

feol.hu

Forrás: pexels.com

Zúzó egy fél éves kan kutyus. Vidám, csintalan, eleven kölyök. Felelős, gondoskodó gazdára van szüksége, aki majd mindent megtanít neki, lépésenként, sok szeretettel. Ideiglenes szerződéssel vihető el, melyet az oltási program, majd az ivartalanítás után lehet véglegesíteni.

Zúzó
Forrás: HEROSZ

Aliz jóindulatú, nyugodt, tizenegy éves nőstény kutya. Nagyon jó kondícióban és mentális állapotban van, a többi kutyával jól kijön. Nagyon szeret labdázni. Olyan családot keresnek számára, ahol figyelnek rá, foglalkoznak vele, de tiszteletben tartják a korát és az ezzel járó igényeit. Inkább csak nagyobb gyerekek mellé ajánlják.

Aliz
Forrás: HEROSZ

Loli hét hónapos szuka. Nagyon eleven, izgága, örökmozgó kölyök, aki nagyon igényli a szeretetet, a törődést. Sokat kell vele foglalkozni, de megéri, hálás, értelmes, könnyen tanítható fiatal. Ideiglenes szerződéssel vihető el, melyet az oltási program, majd az ivartalanítás után lehet véglegesíteni.

Loli
Forrás: HEROSZ

Argó három hónapos kandúr macska. Eleven, pajkos cica. Imád a többiekkel hancúrozni, elbújik, előront, és nagyon sokat lehet rajta nevetni. Az első oltása van meg, a veszettség oltásig ideiglenes szerződéssel fogadható örökbe, utána ivartalanítási kötelezettség vállalásával.

Argó
Forrás: HEROSZ

Pingvint nem ivartalaníttatta gazdája, majd amikor vemhes lett, kidobta a kukába, ahonnan nem tudott kimászni. Ha a kukát ürítő ember nem veszi észre, és nem menti meg, akkor szörnyű halál várt volna rá. Szerencsére megmentették, így bekerült az állatotthonba, ahol le is ellett, idő előtt, a stressz miatt. A kicsik szerencsére elég fejlettek voltak, így Pingvin szépen felnevelte négy kicsinyét. Gondos anya volt. Elsőre riadt, fél az idegen emberektől, helyzetektől, de ha időt kap, hogy feloldódjon, akkor kedves, barátságos. Két éves és három hónapos nőstény cicus. 

Pingvin
Forrás: HEROSZ

Abina eleven, pajkos cica. Imád a többiekkel hancúrozni, elbújik, előront, és nagyon sokat lehet rajta nevetni. Három hónapos nőstény cica. Az első oltása van meg, a veszettség oltásig ideiglenes szerződéssel fogadható örökbe, utána ivartalanítási kötelezettség vállalásával. 

Abina
Forrás: HEROSZ


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!