Frissen Fejérből

2022.06.27. 16:00

Szerető családra vágynak az ASKA kutyusai, akiknek tekintete mindent elárul

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

feol.hu

Forrás: Pixabay

Mandula 2020-ban született, mindig vidám, kis termetű lány, aki kimondottan igényli az emberek társaságát. Lábai arra utalnak, hogy tacsi volt a felmenői között. Társai közé jól beilleszkedett, és sokat is játszik velük. Gyerekek mellé, családi kutyának tökéletes választás.

Beus, az aprócska termetű kislány nagyon hálás és kedves kutya. Könnyen alkalmazkodik, így a többi kutyával sincs gondja. Leendő gazdájával még tanulnia kell, például a póráz használata is újdonság számára, ezt még gyakorolnia kell.

A 2021-ben született Cloe ereiben biztosan foxivér folyik, ami nemcsak küllemén, de természetén is látszik. Szereti hallatni a hangját, és bár rövid szőrű, élénk természete miatt inkább családi házba ajánlják. A lakásban élésről még mindent meg kell tanulnia.

Logen, a 2018-ban született kan régi ASKA-lakó. Igazi szeretetbomba, mindig nagyon várja, hogy megérkezzenek a sétáltatók, és valaki csak vele foglalkozzon. Még sokat kell tanulnia leendő gazdájától, akit már nagyon vár, hogy rátaláljon.

A 2021-ben született Sara méretei és viselkedése miatt is egy igazi öleb. Csöndes, nyugodt és kiegyensúlyozott kutya, az emberek közelsége nagyon boldoggá teszi. Olyan eb, aki szívesen elkíséri gazdáját a munkába, de gyerekek mellé is jó választás lehet.

Daphnie izmos, jó megjelenésű bull keverék kislány. Kedves és okos, de kutyaiskola mindenképpen ajánlott neki. A fajtát ismerő gazdának ajánlják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!