Gazdikereső

2022.05.10. 15:45

Szerető családra vágynak az Aska gondozottjai

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Ara

Sebeiből ítélve Pandora, az egyéves, stafford jellegű kutya láncon töltötte eddigi életét. Miután a menhelyre került, több sebét is kezelni kellett. A megpróbáltatások ellenére nagyon kedves, bújós kutya, tanítani kell, és bebizonyítani neki, hogy nem minden ember kegyetlen.

Pandora


 

2021-ben született Ruby, a kicsit bátortalan kislány. A kutyák között jól érzi magát, az emberekkel szembeni viselkedést és a póráz használatát még most tanulja. Korábban senki nem tanította, így a leendő gazdájának lesz ideje, hogy együtt tanulják meg a szabályokat.

Ruby


 

Merida 2021 őszén született. Külsőre leginkább a pumira hasonlít, de természete nem ezt mutatja, nyugodt, nem hisztis kutya. A többi kutyával szépen játszik, és gyorsan tanul. Gondozói szerint a későbbiekben sok mozgásra és játékra lesz szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát.

Merida


 

2021 végén született Bobi, de már most látszik rajta, nagyobb termetű lesz. Nagyon határozott természetű, szereti, ha történik valami, amit ő akar. Gondozói elkezdték a nevelését, de leendő gazdájának is tanulnia kell vele bánni. Termete miatt kinti-benti kutyának ajánlják.

Bobi


 

Ara, a 2021 őszén született kislány testvéreivel közösen került az utcára, onnan pedig a menhelyre. Kicsit még félénk, gondozóival már jó a kapcsolata, az idegenekkel szemben viszont tartózkodó. A többi kutyával jól eljátszik, gyerekek mellé is tökéletes választás.

Ara

Nestor mérete hasonló egy labradoréhoz. Látszik rajta, hogy foglalkoztak vele, szerették, igényli is az ember társaságát. A 2018-ban született kutyát idősebb gazda mellé ajánlják.

Nestor


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!