Kutyusok

2022.05.16. 10:00

Gazdit keresnek az etyeki állatkák

Malac idős gazdája otthonba került, rokonai pedig nem kívántak gondoskodni a kutyáról. Az első napokban morgolódott, nem tetszett neki az új helyzet, de mára elkezdett megnyílni.

Baráth Eszter

Malac

Artúr, a hatéves keverék kan egész eddigi életét láncon töltötte. Enni kapott, de egy elhagyatott telepen vegetált. 6 évig semmi kapcsolata nem volt az emberekkel, ennek ellenére rajong értük. Más kutyákkal való viszonyát gondozói még nem tudják, igyekeznek kiismerni.
 

Pepe, a hároméves keverék kan a mátészalkai menhelyről érkezett Etyekre. A közepes termetű kutya barátságos és nyitott természet. Bár kezdetben tartózkodó azokkal szemben, akikkel találkozik, viszont ha hagyunk neki időt feloldódni, igazi kis bohóccá válik.
 

Hanga körülbelül kétéves keverék szuka. Nagyon kedves és bájos kutya, kezdetben viszont kicsit félénk. Miután a menhelyre került, sokáig kórházban kellett ápolni, de legyőzte a rettegett parvovírust, és mára már kijelenthető, hogy meggyógyult, ő is gazdikereső sorba lépett.
 

Hanga

Macho, az egyéves berni pásztor, golden retriever keverék gazdái kértek segítséget a menhelytől. Eddig öt testvérével élt együtt, de az utóbbi időben a kanok között folyamatosak lettek a harcok, Macho pedig többször megsérült. Szuka kutyákkal jól kijön.
 

A másfél éves Mézi eddigi életét rossz körülmények között, láncon töltötte. Gyorsan nyíló, ragaszkodó, szeretetéhes szuka, de van még mit tanulnia. Olyan türelmes családot keresnek számára, amelynek teljes értékű tagja lehet. Régi élményei miatt tart az idegenektől.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!