Gazdikereső

2022.04.25. 16:00

Szerető otthont keresnek az etyeki menhely kutyusai

FMH

Állatmenhely is épül Soponyán

Fotó: Illusztráció: Lang Róbert / Somogy Megyei Hírlap

Pivo hároméves, keverék kan. Ő is a mátészalkai menhelyről érkezett Etyekre. Kezdetben félénk és bizonytalan, de ezek mellett is kedves kutya.

Pivo
Forrás: Menhely

Artúr, a körülbelül 6 éves keverék kan szinte egész eddigi életét láncra kötve töltötte. Egy elhagyatott telepen élt, semmi kapcsolata nem volt az emberekkel. Most ismerkedik a világgal, tanul pórázon sétálni. Az aktív, mozgékony és szeretetéhes kutya rajong az emberekért.

Artúr
Forrás: Menhely

Pepe hároméves, keverék kan. Sajnos nem az Etyeki Menhely az első állatotthon, ahol élnie kell. A mátészalkai menhelyről érkezett Etyekre. Eleinte tartózkodó az emberekkel szemben, de ha feloldódik, igazi bohóccá válik és valójában nagyon barátságos és nyitott kutya.

Pepe
Forrás: Menhely

Zoé Mezőfalváról érkezett a menhelyre. Idős gazdája kért segítséget, mert szerény körülményei és költözés miatt már nem tudott tovább gondoskodni a nyolcéves, keverék szukáról. Korát meghazudtolóan játékos, kedves kutya. A macskákat viszont nem szereti.

Zoé
Forrás: Menhely

Maci, a hatéves, kaukázusi jellegű kan első pillantásra méretei miatt akár ijesztőnek is tűnhet. Valójában viszont nagyon barátságos az emberekkel. Szereti a nagy sétákat és igényli a folyamatos törődést. Másik kutya mellé nem javasolják gondozói az örökbefogadását.

Maci
Forrás: Menhely

Bóbita, a körülbelül ötéves, keverék szuka gondozói szerint egy pillanat alatt belopja magát az emberek szívébe. Ez kölcsönös, hiszen akit megszeret, az után szinte rajong. Az úton kóborolt és sajnos elütötték. Az autós bevitte az állatkórházba, de chip nem volt benne, és nem is keresték.

Bóbita
Forrás: Menhely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!