Fogadj örökbe!

2022.04.06. 21:43

Szerető otthonra várnak az ASKA mentettjei

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

Arial

Arial

Arial 2021 novemberében született. Termetét nézve gondozói úgy gondolják, felnőtt korában is kisebb termetű marad. Leendő gazdájának fel kell készülnie, hogy a kölyöknek még sokat kell tanítania, de a közös tanulás megéri majd mindkettőjüknek.

Matyi


 

Matyi eljárás során került az állatotthonba, mivel a hely, ahol élt nem volt alkalmas kutya tartására. Nem szerették, nem foglalkoztak vele, ami meg is látszik a 2016-ban született kutyán. Még bizonytalan, de nagyon akar szeretni, cserébe türelmet és megértést kér.

Elvis


 

Elvis, a csivava jellegű keverék 2021. nyarán született. Legszívesebben mindig ölben lenne, csak arra vágyik, hogy mindig vele foglalkozzanak és akár még a munkába is elkísérné új gazdáját. Viszont még nagyon sok mindent kell tanulnia, eddig senki nem foglalkozott vele.

Keny


 

2016-ban született Keny, a foxi, akinek a legnagyobb boldogságot az jelentené, ha egy nagy udvarban szaladgálhatna kedvére. Olyan családot keresnek számára, akik aktív életet élnek, szeretnek nagyokat sétálni, kirándulni. Keni más kutyákkal is szépen viselkedik.

Netty


 

Netty sokáig agresszív volt, csípett, rúgott és harapott, egy embert sem kedvelt és nem is viselt el. Valószínűleg erre megvolt az oka, de gondozói sem tudják, mi lehetett az. Mostanra viszont már megszelídült, elfogadta gondozóit. A sétákat még csak tanulja, de ügyesen fejlődik.

Bell

Bell, a 2021 végén született kislány leginkább az emberek közelében és ölében érzi jól magát. Nem lesz nagy méretű, gondozói olyan örökbefogadónak is ajánlják, aki lakásban él.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!